Meteen naar de inhoud

Afleiding

  • log

Gisteren keek ik even naar de plek waar ik van plan ben wat modelleer- en programmeerpraatjes te plaatsen. Het forum. Het beviel me niet hoe het er uitzag. Letters te klein, onnodige kolommen (de aantallen forum-onderwerpen en -berichten), allerlei onnodige informatie bij aanklikken van een forum-onderwerp, en de tekst wordt pas leesbaar bij aanklikken van een forum-bericht maar dan staat dat bericht niet gecentreerd maar teveel naar rechts op de pagina. Dat lijken eenvoudig te verhelpen dingen. Maar dat zijn het niet. Ik ben gisterenavond uren bezig geweest met prutsen en ben er nog niet uit.

De vraag is wat ik moet doen. Typografische eisen omlaag (er is toch niemand die dit leest)? Inroepen van professionele hulp (dat kan ik toch nog wel betalen?) Of vasthouden aan een naar autisme overhellende behoefte om, qua zelfredzaamheid in elk geval voor mezelf de schijn op te houden? Ik denk dat laatste.

Dat betekent dat ik vandaag de gehele dag reserveer voor onderhoudswerkzaamheden aan deze blog, als platform voor mezelf om de informatie die ik kwijt wil ook kwijt te kunnen op een manier die ik aanvaardbaar vind. Dit is een keuze. Ik verwacht niet dat die keuze bij zal dragen aan een goed humeur.